søndag 14. februar 2010

Det er morsdag:)


Fikk endelig laga et morsdagskort, litt sent, men bedre sent enn aldri. Var for første gang på Unik Hobby på Hamar i går. Det var som å komme til et nytt drømmeland etter å lenge ha vært flittig bruker av Bikuben. Jeg skal si deg at pengene fikk bein å gå på :p Når jeg laga dette kortet har jeg benyttet meg av mye av det nye utstyret. Har også prøvd meg på en ny bretteteknikk som jeg ser mange bloggere har prøvd før meg. Kortet er også laget til Scrappekammerets utfordring #1.


Fosiden med et nydelig stempel fra Whiff of Joy. Stempelet er vel kanskje mest tenkt til dåpsbruk, men jeg syns det passer ypperlig på et morsdagskort. Viser en mors kjærlighet for sitt barn!


Detaljbilde. Kjøpte mye bling på Unik Hobby som jeg leeenge har ønska meg. Blant annet denne nydelige sommerfuglen. Motivet er malt med distress ink refillers.


Her ser dere hvordan kortet skal stå. Har også kjøpt meg Stempelgledes Grunge Collection. Nydelige stempler som dekorerer nyydelig;)


Fra en annen vinkel...


Her har jeg åpnet kortet helt. Har laget en liten pengelomme, som jeg skal legge litt penger til mamma i. Er kanskje litt upersonlig morsdagsgave, men jeg syns det er lettere at hun kan kjøpe seg f.eks. en blomster enn at jeg skal sende den helt til nord-norge... Kan hende den blir litt vissen før den kommer fram:p


Innsiden helt åpnet


Innsiden med en liten tekst spesielt til mamma.


Og baksiden med min personlige tekst skrevet på pc'n.


Ha en fortsatt fin morsdag og søndag!


Materiell:

Papir fra Inkido og Papirdesign
Stempel fra Stempelglede og Whiff og Joy
Blomster og bling kjøpt på Unik Hobby og Papirplaneten
Blomsterpunch
Spellbinderdies


Store gutter har store drømmer...


Har prøvd meg på et bursdagskort til siste tantunge, og som dere sikkert skjønner er han også gutt. Har finni ut at guttekort IKKE er lett å lage. Man kan på en måte ikke pynte så mye med blomster og bling til en gutt, og da syns jeg det fort kan bli litt kjedelig. Men men... her er iallefall resultatet.

Han er veeeldig glad i biler, og da måtte jeg jo bare bruke et bilstempel som er ifra Tim Holtz Collection


Detaljbilde, hvor jeg blant annet har brukt stempel fra Norsk Stempelblad.


Innsiden


Og baksiden med en personlig tekst, skrevet på datamaskin.


Måtte bare ha med denne søte, røde brannbilen.