onsdag 20. januar 2010

Bedre sent enn aldri


Etter en runde med nattevakter og et  mislykket forsøk på et forsinket bursdagskort, greide jeg endelig å bli ferdig med et bursdagskort som jeg ble fornøyd med. Det er noe med det at jeg må være fornøyd med kortet selv før jeg kan gi det videre... Så nå håper jeg bare hun som skal få det blir glad:) Forside med en søt hänglar jente som er malt med distress ink.Zoomet bilde av hänglar jenta. Er ikke disse motivene bare helt nydelige? Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har skaffet meg hänglar før...
Så et detaljbilde av noe av pynten. Den hvite blomsten har jeg svampet med litt vintage photo. Innsiden før den er helt åpnetInnsiden helt åpnet.
 Her har jeg blant annet brukt to embossingplater og fått en todelt embossingeffekt på arket ved siden av stempelmotivene. Stemplene er fra Stempelglede og Ladybug and Friends. Baksiden.
I stedet for å stemple med mitt personlige stempel, har jeg prøvd meg på å skrive ut fra pc'en, som jeg har fått tips av fra andre bloggere.


Materiale:
Papir fra TPC studio - "Ancestral Key Stripe"
Distress Ink refiller
Distress ink stempelputer - Vintage photo og valnut stain
Spellbinderdies
Cuttlebug provo craft embossingplater
Pynt og bånd fra blant annet - Kort & Godt, Irenes Garden, 7 gypsies, blomster og bling kjøpt hos Papirplaneten, Unik Hobby og Bikuben.
Punch fra McGill