søndag 13. desember 2009

Mitt første kurs

Jeg var på mitt aller første kurs 30. november, og jeg skal love dere at det blir flere kurs på meg. Lærte masse og jeg lærte å bruke ting som jeg ikke visste hvordan skulle brukes. I tillegg var det veldig nyttig å se hvordan andre gjør ting og å få tips om hvordan ting kan gjøres. Merker jo at jeg ofte gjør og lager ting jeg føler meg trygg på, og dermed ikke tør å prøve ut nye ting. Her ser dere de tre kortene vi lagde på kurset, tre enkle, men veldig fine julekort/poser.



Tre julekort/poser



På dette kortet lærte jeg å embossere. Engelen og de to julekulene er embossert. Når jeg har vært på ulike hobbybutikker har jeg ofte lurt på hva disse små krukkene med pulver brukes til... Her fikk jeg svaret;)



På dette kortet skulle vi prøve oss å male med distress ink. Jeg fikk ikke malt alt med distress ink og måtte derfor fortsette med promakertusjer når jeg kom hjem. Jeg kan si en ting - jeg må øve, øve, øve. Kortet ble et veldig morsomt julekort, som kanskje passer best til barn.



Her ser dere den veldig søte juleposen vi lagde, i vintagestil. Genial for å putte noe godt oppi;)



I etterkant av kurset har det blitt flere poser på meg.



Her ser dere hvordan juleposen med kort kan se ut inni med plass til en liten julehilsen.




4 kommentarer:

  1. Så flotte kort og juleposer... Så morsomt med kurs.. Har aldri vært på det, men skrev meg opp på liste hos den lokale hobbybutikken på lørdag, så da får vi se.

    Tenkte jeg skulle tipse deg om en tutorial på maling med distress ink. det er Camilla som har laget den, og hun maler utrolig vakkert. Sjekk ut dene linken: http://cstoen.blogspot.com/2009/03/fargelegging-med-distress-en-liten.html

    God søndag kveld
    Klem fra Gøril

    SvarSlett
  2. Sant som du sier... Det er bare å øve! Men et av triksene er å ikke bruke for mye vann!

    SvarSlett
  3. Hei!
    Takk for hygglig kommentar på bloggen min!
    Jeg bruker photoshop når jeg legger på rammer på bildene mine. Rammene finner jeg hos ulike personer på nett. De fleste jeg har er fra xtina

    Ha en fin kveld videre!

    SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du legger igjen en kommentar her hos meg! It makes my day :)

Klem fra Victoria