onsdag 20. januar 2010

Bedre sent enn aldri


Etter en runde med nattevakter og et  mislykket forsøk på et forsinket bursdagskort, greide jeg endelig å bli ferdig med et bursdagskort som jeg ble fornøyd med. Det er noe med det at jeg må være fornøyd med kortet selv før jeg kan gi det videre... Så nå håper jeg bare hun som skal få det blir glad:) Forside med en søt hänglar jente som er malt med distress ink.Zoomet bilde av hänglar jenta. Er ikke disse motivene bare helt nydelige? Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har skaffet meg hänglar før...
Så et detaljbilde av noe av pynten. Den hvite blomsten har jeg svampet med litt vintage photo. Innsiden før den er helt åpnetInnsiden helt åpnet.
 Her har jeg blant annet brukt to embossingplater og fått en todelt embossingeffekt på arket ved siden av stempelmotivene. Stemplene er fra Stempelglede og Ladybug and Friends. Baksiden.
I stedet for å stemple med mitt personlige stempel, har jeg prøvd meg på å skrive ut fra pc'en, som jeg har fått tips av fra andre bloggere.


Materiale:
Papir fra TPC studio - "Ancestral Key Stripe"
Distress Ink refiller
Distress ink stempelputer - Vintage photo og valnut stain
Spellbinderdies
Cuttlebug provo craft embossingplater
Pynt og bånd fra blant annet - Kort & Godt, Irenes Garden, 7 gypsies, blomster og bling kjøpt hos Papirplaneten, Unik Hobby og Bikuben.
Punch fra McGill12 kommentarer:

 1. Nydelig kort. Jeg likte veldig godt fargene du har brukt. Veldig flott dekorert og for en stilig bretting! Må prøves en gang...:)

  klem,
  Hanne

  SvarSlett
 2. Wooow, for et flott kort!! Så nydelige farver og detaljer og i tillegg er det så gjennomført på alle sider!! Vil tro mottager vil bli glad for dette:-)

  Klem Mette

  SvarSlett
 3. Å,for et nydelig kort. Flotte farger og veldig gjennomført dekorert. Hänglar-stemplene er jo bare så vakre. Har noen som jeg har "glemt" en stund, men nå skal de frem igjen.

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 4. Lekkert kort Victoria! Og for en fargelegging! Kjempefint...

  Klem fra Gøril

  SvarSlett
 5. Takk for at du la dette ut! Der er helt sykt lekkert. For noen herlige papir, stemplet er til å smelte av. Pluss at det er proppa med herlige detaljer hele veien:)
  Og ikke nok med det, alle sidene er jo flott pyntet. klem:)

  SvarSlett
 6. lekkert kort ! flotte farger

  SvarSlett
 7. Hei! Så flink du er! Jeg møtte din mor (kjenner begge dine foreldre) på bokhandelen i morges, og hun fortalte at du har blogg og driver med kort. Hun husket ikke adressen, men nå har jeg jammen funnet deg. Vi er to damer her i Bø som driver med kortlaging, og det er jo SÅ artig. Fin blogg du har, Victoria, jeg har surfet litt rundt... Jeg jobber på ungdomsskolen der du har gått!!

  SvarSlett
 8. Your card is absolutely gorgeous!!
  the details and image is so cute.
  Great work.
  Hugs, mumur

  SvarSlett
 9. Hei! kom helt tilfeldigvis over bloggen din på min ferd i denne verden,som deg så er eg også ny og fersk i denne hobbyen:-)men du verden for noen flotte kort du lager,nydelig pyntet og fargelagt.
  håper du tar deg en tur innom min nyoppretta blogg:-)
  Klem Tone.

  SvarSlett
 10. Hei!
  For ett fantastisk kort!
  Du er fantastisk flink til å være så fersk. Jeg er også fersk, men ikke i nærheten av dette!
  Vil gjerne følge deg, for her kommer det nok mere bra etter vært.
  Hilsen Ida.

  SvarSlett
 11. Helt utrolig fantastisk kort!Så lekkert!!!!Mottakeren er kjempeheldig,og blir garantert glad for kortet!Ha en super helg!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 12. Hei
  Jeg har noe til deg i bloggen min:-)
  Klem Mette

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du legger igjen en kommentar her hos meg! It makes my day :)

Klem fra Victoria