onsdag 8. oktober 2014

Lenge siden sist!


Hei alle sammen. Nå er det jaggu lenge siden jeg har vært aktiv på bloggen min. Ja vi snakker år og dager! Jeg var ikke sikker på passord eller hvordan jeg skulle komme meg inn her, det har liksom gått i glemmeboksen...

Jeg skal ikke påstå at jeg har vært kjempeaktiv i kortverdenen de årene jeg har vært borte fra bloggen.  Det er mye annet som har tatt tid og kortlaging har ikke vært prioritet. Men noe har jeg fått laget og i det siste har det virkelig tatt seg opp. Så får vi se hvor lenge det varer :p Et av "problemene" er at jeg fortsatt ikke har noe hobbyrom og da blir spisestuen den plassen jeg setter meg ned. Og for å si det sånn, det er ikke akkurat ryddig når jeg holder på.

Her kommer iallefall et kort jeg lagde for flere år tilbake. Visste ikke at jeg hadde bilder av det heller. Jeg kommer nok til å prioritere å legge ut bilder nå, og ikke hvilke ark, pynt, blomster osv. jeg bruker. Da føler jeg med en gang at det blir et ork å legge noe ut her, men det er selvfølgelig lov å spørre, og jeg kan prøve å svare så godt jeg kan.

Takk for at du titter innom :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjempehyggelig hvis du legger igjen en kommentar her hos meg! It makes my day :)

Klem fra Victoria