søndag 17. januar 2010

AwardJeg har fått min første award :)Jeg har vært så heldig å fått min første award av Astrid. Det var en veldig hyggelig overraskelse som jeg ikke akkurat hadde forventa! Men jøje meg så morsomt:) Tusen hjertelig takk Astrid.

Jeg hadde en dag hvor jeg besøkte mange forskjellige blogger, og på denne måten fant jeg den herlig bloggen til Astrid. Hun har laga masse forskjellige kort og jeg anbefaler å ta en titt innom bloggen hennes.

Jeg kommer til å følge bloggen din videre, og takker nok en takk for awarden fra deg Astrid :D

Reglene som gjelder for denne awarden er:

1. Kopier awarden til bloggen din
2. Link til den personen som ga deg awarden
3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv
4. Velg 7 andre bloggere du vil sende awarden til
5. Link til deres blogger
6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres, slik at de får vite om denne awarden

Så... 7 interessante fakta om meg, som kanskje ikke er så veldig interessante likevel, menmen her kommer de likevel;)

1. Jeg har vært et år i forsvaret, som er et år jeg ikke kunne vært foruten. Var så heldig å få være i luftforsvaret i Bodin leir, Bodø.
2. Min store drøm er å ta småflylappen. Jeg starta med den da jeg var i forsvaret, med 10 timer bak flystikka, men har dessverre ikke fullført enda:(
3. Jeg elsker hunder, uansett form og størrelse, bare de er snille;) Man har likevel en forkjærlighet for fuglehunden Vorster, og det er nok bare et spørsmål om tid før det kommer en slik inn i leiligheten.
4. Spinning har lenge vært min favorittidrett. I fjor vinter var jeg litt stor i kjeften mot to menn fra jobben som sa at de skulle sykle Lillehammer - Oslo. Jeg sa at hvis jeg fikk kjøpt med racersykkel før juni 2009, så skulle jeg hive meg med og sykle sammen med dem. En dag i april da jeg kom hjem fra jobb stod det jaggu meg en racesykkel til meg. Kjærst'n hadde kjøpt meg racersykkel!!! Da var det bare å hive seg i hardtrening mot Lillehammer - Oslo om 2 mnd. Et annet mål vi satte oss var å komme i mål på under 8 timer, jeg kom i mål på 7.36 :) :) Stolt som en hane!
5. Er også en av de som HATER edderkopper. Her har størrelse ikke noe å si! Jeg blir helt hysterisk hvis jeg ser en edderkopp.
6. Elsker sminke og parfyme, og har en hendig samling her hjemme. Ble helt hekta da jeg var så heldig å få jobbe i parfymeavdelingen på taxfree'n på Gardermoen.
7. Jeg har aldri, aldri vært noe kreativt menneske! Har aldri kunne male, strikke eller liknende. Men da jeg fikk prøvd kortlaging skjønte jeg at jeg faktisk kunne få til noe som hadde med handarbeid å gjøre. Siden har jeg fortsatt ;)

Ja, så var det å gi denne awarden videre til 7 stykker. Har jo så utrolig mange flotte kortlagere på blogglisten min, så det blir ikke lett å velge ut bare 7 stykker som har fortjent denne. De jeg likevel gir den videre til er:

Kristine
Anita
Camilla
Gøril
Randi
Pia
Marianne


5 kommentarer:

 1. Tusen takk victoria for den flotte awarden. Skal se å få levert den videre til noe andre som fortjener den;) lykke til videre med photoshop'eb og husk at du alltid kan spørre meg om det er noe du lurer på!! Så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan ;) ha en flott søndag videre.
  Klemmer fra kristine;)

  SvarSlett
 2. tusind tak for awarden, den er jeg rigtig glad for. jeg er ikke så god til at få givet dem videre men jeg sætter stor pris på den. Du må have en god søndag.
  knus Pia

  SvarSlett
 3. Tusen, tusen takk Viktoria!!! Jeg ble veldig overrasket og ikke minst GLAD!
  Morsomt å lese om deg! Jaggu var du tøff som tok den sykkelutfordringen!!!
  Ha en flott dag!
  -klem-

  SvarSlett
 4. Mye fint du lager , her vil jeg følge med :=) .

  SvarSlett
 5. Hei Victoria:-)

  Morsomt å lese dine 7 fakta og ser at vi deler synet på edderkopper...*knis*
  Jeg er også mektig imponert over at du tok utfordringen og gjennomførte Lillehammer-Oslo!!!!
  Du hadde jammen grunn til å være stolt av deg selv ja:-)))
  Ha en fin uke!

  Klem,
  Astrid

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du legger igjen en kommentar her hos meg! It makes my day :)

Klem fra Victoria